[cs_content][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 100%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section Top” style=”margin: 0px;padding: 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_feature_headline level=”h2″ looks_like=”h3″ icon=”users” icon_color=”hsl(0, 0%, 100%)” icon_bg_color=”rgb(0, 99, 46)” style=”color: rgb(0, 99, 46);”]Referenties en beoordelingen[/x_feature_headline][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 98%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 10″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px 40px;border-style: solid;border-width: 1px 0px;border-color: hsl(0, 0%, 90%);”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”2/3″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

“Vanuit mijn werk bij het Wijkteam, was ik betrokken bij een gezin. De ouder was op zoek naar een organisatie/persoon, die zijn/haar jonge kind kon begeleiden bij de rouwverwerking na het overlijden van de andere ouder. Het gezin had al ondersteuning gehad, wat niet voldoende aansloot bij de rouwverwerking en er was een risico dat het kind niet naar school wilde gaan. De ouder kwam terecht bij Ulla Wolters en voelde direct een klik en vertrouwen, dat zij zijn/haar kind kon begeleiden.

 

Vanaf het eerste contact die ik als zorgprofessional met Ulla had, was zeer positief. Ulla had een duidelijk stappenplan met de doelen en de evaluaties. Met haar input kon ik een beschikking aanvragen en daarnaast via Maatwerk werd de financiering ingezet. Ulla wist met haar ervaringen en deskundigheid het vertrouwen bij het kind te krijgen en stapsgewijs kon er gewerkt worden aan rouwverwerking. Ulla had nauw contact met de ouder en de school. Zij gaf hun tips & trucs hoe om te gaan met de emotie, de vragen van het jonge kind, hoe voorkomen we dat hij/zij niet naar school gaat, hoe kan hij/zij zich veilig voelen.

Ulla hield mij op de hoogte en nam initiatief om de evaluaties te organiseren met de ouder en mij. Ik heb de samenwerking als zeer positief ervaren en met name de korte lijnen, haar ervaringen, haar initiatief om ook de school erbij te betrekken en de hulpverlening inzetten bij datgene wat nodig is; niets meer, maar ook niet minder. Belangrijkste dat het kind en het gezin na jaren zoek tocht op weg zijn geholpen met de rouwverwerking.

Haar werk is dankbaar voor hen die een verlies te verwerken hebben.”

 

Medewerker van een Wijkteam

[/cs_text][/cs_column][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/3″ style=”padding: 0px;”][x_image type=”rounded” src=”http://www.verliesenrouwkindenjongere.nl/wp-content/uploads/2016/12/UllaWolters2.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 98%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 9″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px 40px;border-style: solid;border-width: 1px 0px;border-color: hsl(0, 0%, 90%);”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

“Ik heb Ulla, als deelneemster van de nascholing Individueel Systemisch Werk, leren kennen als een kalme vrouw die goed kan luisteren en een groot hart heeft voor de ander. Ze werkt vanuit een respectvolle houding en gaat, samen met de cliënt, met geduld en toewijding op zoek naar de kern van een problematiek. Het Systemische Werk kan ze hierbij goed inzetten.

Lieve groet, Ria Schoot Uiterkamp.”

Begeleider nascholing Systemisch Werk

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 98%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 9 (1)” style=”margin: 0px;padding: 45px 0px 40px;border-style: solid;border-width: 1px 0px;border-color: hsl(0, 0%, 90%);”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

“Mijn drie kinderen en ik zijn een jaar lang begeleid door Ulla. Ze is bij ons gekomen toen de papa van mijn kinderen ziek was. Het traject is afgesloten ongeveer tien maanden na zijn overlijden, ze heeft dus alles van dichtbij meegemaakt.
Door te praten, met behulp van een spelvorm, door creatief te zijn en iets moois te maken voor op het graf, door te wandelen en er gewoon te zijn, door boekjes te lezen over verdriet en verlies, heeft ze mijn kinderen geholpen met het ziek zijn en het overlijden van papa om te gaan.

Ulla is een lieve vrouw met oprecht medeleven en een warm hart voor de kinderen waar ze mee werkt. Ze kijkt en luistert goed naar ze en kijkt wat ze nodig hebben en wat hen verder kan helpen.
Wij hebben er veel baat bij gehad!

Bedankt Ulla, ook namens de kinderen.”

Een moeder van 3 kinderen, wiens man en de vader van haar kinderen is overleden

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 98%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 8″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px 40px;border-style: solid;border-width: 1px 0px;border-color: hsl(0, 0%, 90%);”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

“Ulla is iemand die dingen durft te benoemen, ook naar de ouder toe. Dit doet ze op een heel respectvolle manier. Daarnaast is ze heel creatief, letterlijk en figuurlijk, in haar begeleiding. Bij mijn zoon merkte ik na enkele keren verschil. Hij ging meer over zijn vader praten. Hij heeft de gesprekken heel fijn gevonden en gaat ze missen. Nogmaals dank voor de begeleiding.”

Moeder van een tiener

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 98%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 7″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px 40px;border-style: solid;border-width: 1px 0px;border-color: hsl(0, 0%, 90%);”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

“Ulla heeft ervoor gezorgd dat onze zoon van een kind met veel pijn, die het moeilijk vond om zich te uiten en die lusteloos op de bank hing/in bed lag (niet naar school kon) , een kind werd dat geen pijn meer heeft, zich (probeert te) uit(en), naar school gaat en chillt met zijn vrienden. Door met hem te praten en vooral te luisteren, knapte hij binnen een paar gesprekken op en ging hij weer een beetje lachen, minder op de bank hangen en genieten.

Zij begreep onze zoon, maar ook ons als ouders, want ons hele gezin leed eronder; je voelt je machteloos en wanhopig als je je kind ziet ‘wegglijden’. We zijn superblij dat hij pijnloos is en probeert te communiceren met ons en natuurlijk weer naar school gaat.

Ulla, bedankt voor je hulp en fijn dat we je altijd mogen bellen of mailen als er iets is. We zijn je echt dankbaar!.”

Met vriendelijke groet, een ouder van een cliënt

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 100%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 6″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px 40px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

“Ik ben blij dat ik iemand ben tegengekomen die mijn dochter kon helpen. Die mij, als moeder, begreep en die zag waar de problemen waren.
Dat jij haar over de drempel kreeg om erover te praten, wat ons als ouders niet lukte en wat wij niet konden. Ik ben enthousiast over de manier waarop jij het voor elkaar krijgt. Na 2 of 3 keer praten werd zij er open over tegen jou. En tegenover ons begon zij ook meer te vertellen.
Van een stil meisje werd zij open.”

“De toekomst: ik ben blij dat ik een steun achter de rug heb. En dat als er iets is, ik altijd kan bellen. Dat ik uiteindelijk iemand gevonden heb die dicht in de buurt is.”

Moeder van weer een gelukkig meisje

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 98%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 5″ style=”margin: 0px;padding: 40px 0px;border-style: solid;border-width: 1px 0px;border-color: hsl(0, 0%, 90%);”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

De tijd die ik met Ulla heb doorgebracht, heeft me erg goed gedaan!
Het heeft me een andere kijk op mijn situatie gegeven en me weer op de rails gekregen.
Bedankt Ulla

Client Rouw en Verlies, jongere, ongeveer 20 jaar, half jaar begeleid

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 100%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 4″ style=”margin: 0px;padding: 40px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Praktische bekwaamheid in haar beroepsuitoefening:
“Ulla is betrouwbaar voor haar cliënten. Ondersteunt haar cliënten met het nemen van hun eigen regie. Kijkt waar iemand staat en sluit hierbij aan.”

Haar contacten met cliënten:
“Ulla is medelevend, maar houdt gepaste afstand. Ze maakt gebruik van de talenten van de cliënt.”

In zake de door haar gebruikte technieken en methoden:
“Gesprekstechnieken, creatieve middelen, muziek. Cliëntgerichte benadering. Echt, empathie.”

Mijn algemene mening over haar:
“Ulla is een prima begeleidster die gaat voor haar cliënten. Vanuit eigen ervaring en theoretische kennis is zij een prettig iemand om mee te werken.”

Coördinatrice Rouwstation, Humanitas Rotterdam

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 98%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 3″ style=”margin: 0px;padding: 40px 0px;border-style: solid;border-width: 1px 0px;border-color: hsl(0, 0%, 90%);”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

In het lesjaar 2014-2015 heeft Ulla bij de HGU Geesteswetenschappen in Utrecht de opleiding Verlies en rouw met goed gevolg afgesloten in deze opleiding heb ik een jaar lang een traject groepssupervisie verzorgd waarbij leren aan de eigen ervaringen (praktijk van rouwbegeleiding en reflectie op eigen ervaring) centraal stonden. Ulla heeft daaraan actief geparticipeerd en bleek over ruim voldoende inzicht en vaardigheden te beschikken. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen voor een begeleiding.”

Arthur Polspoel, docent Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht, HGU

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 100%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 2″ style=”margin: 0px;padding: 40px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Haar praktische bekwaamheid in haar beroepsuitoefening
Bekwaam

Haar contacten met patiënten/cliënten
Goede luisterhouding/empathisch

De door haar gebruikte technieken en methoden
Goed inzicht. Kon methodieken aanwenden

Mijn algehele mening over haar is
Positief

Arthur Polspoel, docent Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht (HGU)
Uit: referentie voor beroepsvereniging

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(0, 0%, 98%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _label=”Section 1″ style=”margin: 0px;padding: 40px 0px;border-style: solid;border-width: 1px 0px;border-color: hsl(0, 0%, 90%);”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]

Praktische bekwaamheid in haar beroepsuitoefening:
“Ulla heeft praktische ervaring op het gebied van palliatieve zorg en het werken met kinderen en gezinnen. Ze is in staat om de opgedane theorie op de juiste wijze in de praktijk toe te passen. E.e.a. blijkt ook uit de verslaglegging tijdens de opleiding en de werkopdrachten die zij moest uitvoeren. De basiscursus Palliatieve zorg voor kinderen heeft zij met succes weten af te ronden.”

Haar contacten met cliënten:
“Ulla kan de situatie van haar patiënten en cliënten goed inschatten en beoordelen. Zij weet goed te communiceren met volwassenen en kinderen. Dit doet zij op een begrijpelijke manier, afgestemd op de gesprekspartner. Zij is professioneel in haar optreden, met een passie voor haar werk relaties, waar zij oog voor weet te houden.”

In zake de door haar gebruikte technieken en methoden:
“Ulla heeft goede communicatieve vaardigheden evenals goede technieken die bij de beoordeling van patiënten/cliënten nodig zijn. Haar begrip en het vermogen om effectief binnen een multidisciplinair team te werken is een pre in haar werkwijze. Zij weet goed de haar aangeleerde methodieken toe te passen. Dit maakte tevens deel uit van haar persoonlijkheid.”

Mijn algemene mening over haar:
“Ulla is gepassioneerd over haar werk met kinderen en gezinnen. Ze is professioneel in haar benadering, zonder afbreuk te doen aan haar betrokkenheid. Ze heeft zeer goede inzichten in de materie en is uitermate goed in staat te werken op het gebied van palliatieve zorg voor kinderen.”

Maraliza de Haan, docent cursus ‘Palliatieve Zorg voor kinderen’ ICPCN/Stichting PAL (2015-2016)

[/cs_text][x_button size=”global” block=”false” circle=”false” icon_only=”false” href=”http://www.verliesenrouwkindenjongere.nl/ ” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][x_icon type=”chevron-left” class=”mvn mln mrs”]Terug[/x_button][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content][cs_content_seo]Referenties en beoordelingen”Vanuit mijn werk bij het Wijkteam, was ik betrokken bij een gezin. De ouder was op zoek naar een organisatie/persoon, die zijn/haar jonge kind kon begeleiden bij de rouwverwerking na het overlijden van de andere ouder. Het gezin had al ondersteuning gehad, wat niet voldoende aansloot bij de rouwverwerking en er was een risico dat het kind niet naar school wilde gaan. De ouder kwam terecht bij Ulla Wolters en voelde direct een klik en vertrouwen, dat zij zijn/haar kind kon begeleiden.

Vanaf het eerste contact die ik als zorgprofessional met Ulla had, was zeer positief. Ulla had een duidelijk stappenplan met de doelen en de evaluaties. Met haar input kon ik een beschikking aanvragen en daarnaast via Maatwerk werd de financiering ingezet. Ulla wist met haar ervaringen en deskundigheid het vertrouwen bij het kind te krijgen en stapsgewijs kon er gewerkt worden aan rouwverwerking. Ulla had nauw contact met de ouder en de school. Zij gaf hun tips & trucs hoe om te gaan met de emotie, de vragen van het jonge kind, hoe voorkomen we dat hij/zij niet naar school gaat, hoe kan hij/zij zich veilig voelen.

Ulla hield mij op de hoogte en nam initiatief om de evaluaties te organiseren met de ouder en mij. Ik heb de samenwerking als zeer positief ervaren en met name de korte lijnen, haar ervaringen, haar initiatief om ook de school erbij te betrekken en de hulpverlening inzetten bij datgene wat nodig is; niets meer, maar ook niet minder. Belangrijkste dat het kind en het gezin na jaren zoek tocht op weg zijn geholpen met de rouwverwerking.
Haar werk is dankbaar voor hen die een verlies te verwerken hebben.”

Medewerker van een Wijkteam
“Ik heb Ulla, als deelneemster van de nascholing Individueel Systemisch Werk, leren kennen als een kalme vrouw die goed kan luisteren en een groot hart heeft voor de ander. Ze werkt vanuit een respectvolle houding en gaat, samen met de cliënt, met geduld en toewijding op zoek naar de kern van een problematiek. Het Systemische Werk kan ze hierbij goed inzetten.
Lieve groet, Ria Schoot Uiterkamp.”
Begeleider nascholing Systemisch Werk
“Mijn drie kinderen en ik zijn een jaar lang begeleid door Ulla. Ze is bij ons gekomen toen de papa van mijn kinderen ziek was. Het traject is afgesloten ongeveer tien maanden na zijn overlijden, ze heeft dus alles van dichtbij meegemaakt.
Door te praten, met behulp van een spelvorm, door creatief te zijn en iets moois te maken voor op het graf, door te wandelen en er gewoon te zijn, door boekjes te lezen over verdriet en verlies, heeft ze mijn kinderen geholpen met het ziek zijn en het overlijden van papa om te gaan.
Ulla is een lieve vrouw met oprecht medeleven en een warm hart voor de kinderen waar ze mee werkt. Ze kijkt en luistert goed naar ze en kijkt wat ze nodig hebben en wat hen verder kan helpen.
Wij hebben er veel baat bij gehad!
Bedankt Ulla, ook namens de kinderen.”
Een moeder van 3 kinderen, wiens man en de vader van haar kinderen is overleden
“Ulla is iemand die dingen durft te benoemen, ook naar de ouder toe. Dit doet ze op een heel respectvolle manier. Daarnaast is ze heel creatief, letterlijk en figuurlijk, in haar begeleiding. Bij mijn zoon merkte ik na enkele keren verschil. Hij ging meer over zijn vader praten. Hij heeft de gesprekken heel fijn gevonden en gaat ze missen. Nogmaals dank voor de begeleiding.”
Moeder van een tiener
“Ulla heeft ervoor gezorgd dat onze zoon van een kind met veel pijn, die het moeilijk vond om zich te uiten en die lusteloos op de bank hing/in bed lag (niet naar school kon) , een kind werd dat geen pijn meer heeft, zich (probeert te) uit(en), naar school gaat en chillt met zijn vrienden. Door met hem te praten en vooral te luisteren, knapte hij binnen een paar gesprekken op en ging hij weer een beetje lachen, minder op de bank hangen en genieten.
Zij begreep onze zoon, maar ook ons als ouders, want ons hele gezin leed eronder; je voelt je machteloos en wanhopig als je je kind ziet ‘wegglijden’. We zijn superblij dat hij pijnloos is en probeert te communiceren met ons en natuurlijk weer naar school gaat.
Ulla, bedankt voor je hulp en fijn dat we je altijd mogen bellen of mailen als er iets is. We zijn je echt dankbaar!.”
Met vriendelijke groet, een ouder van een cliënt
“Ik ben blij dat ik iemand ben tegengekomen die mijn dochter kon helpen. Die mij, als moeder, begreep en die zag waar de problemen waren.
Dat jij haar over de drempel kreeg om erover te praten, wat ons als ouders niet lukte en wat wij niet konden. Ik ben enthousiast over de manier waarop jij het voor elkaar krijgt. Na 2 of 3 keer praten werd zij er open over tegen jou. En tegenover ons begon zij ook meer te vertellen.
Van een stil meisje werd zij open.”
“De toekomst: ik ben blij dat ik een steun achter de rug heb. En dat als er iets is, ik altijd kan bellen. Dat ik uiteindelijk iemand gevonden heb die dicht in de buurt is.”
Moeder van weer een gelukkig meisje
“De tijd die ik met Ulla heb doorgebracht, heeft me erg goed gedaan!
Het heeft me een andere kijk op mijn situatie gegeven en me weer op de rails gekregen.
Bedankt Ulla”
Client Rouw en Verlies, jongere, ongeveer 20 jaar, half jaar begeleid
Praktische bekwaamheid in haar beroepsuitoefening:
“Ulla is betrouwbaar voor haar cliënten. Ondersteunt haar cliënten met het nemen van hun eigen regie. Kijkt waar iemand staat en sluit hierbij aan.”
Haar contacten met cliënten:
“Ulla is medelevend, maar houdt gepaste afstand. Ze maakt gebruik van de talenten van de cliënt.”
In zake de door haar gebruikte technieken en methoden:
“Gesprekstechnieken, creatieve middelen, muziek. Cliëntgerichte benadering. Echt, empathie.”
Mijn algemene mening over haar:
“Ulla is een prima begeleidster die gaat voor haar cliënten. Vanuit eigen ervaring en theoretische kennis is zij een prettig iemand om mee te werken.”
Coördinatrice Rouwstation, Humanitas Rotterdam
“In het lesjaar 2014-2015 heeft Ulla bij de HGU Geesteswetenschappen in Utrecht de opleiding Verlies en rouw met goed gevolg afgesloten in deze opleiding heb ik een jaar lang een traject groepssupervisie verzorgd waarbij leren aan de eigen ervaringen (praktijk van rouwbegeleiding en reflectie op eigen ervaring) centraal stonden. Ulla heeft daaraan actief geparticipeerd en bleek over ruim voldoende inzicht en vaardigheden te beschikken. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen voor een begeleiding.”
Arthur Polspoel, docent Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht, HGU
Haar praktische bekwaamheid in haar beroepsuitoefening
“Bekwaam”
Haar contacten met patiënten/cliënten
“Goede luisterhouding/empathisch”
De door haar gebruikte technieken en methoden
“Goed inzicht. Kon methodieken aanwenden”
Mijn algehele mening over haar is
“Positief”
Arthur Polspoel, docent Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht (HGU)
Uit: referentie voor beroepsvereniging
Praktische bekwaamheid in haar beroepsuitoefening:
“Ulla heeft praktische ervaring op het gebied van palliatieve zorg en het werken met kinderen en gezinnen. Ze is in staat om de opgedane theorie op de juiste wijze in de praktijk toe te passen. E.e.a. blijkt ook uit de verslaglegging tijdens de opleiding en de werkopdrachten die zij moest uitvoeren. De basiscursus Palliatieve zorg voor kinderen heeft zij met succes weten af te ronden.”
Haar contacten met cliënten:
“Ulla kan de situatie van haar patiënten en cliënten goed inschatten en beoordelen. Zij weet goed te communiceren met volwassenen en kinderen. Dit doet zij op een begrijpelijke manier, afgestemd op de gesprekspartner. Zij is professioneel in haar optreden, met een passie voor haar werk relaties, waar zij oog voor weet te houden.”
In zake de door haar gebruikte technieken en methoden:
“Ulla heeft goede communicatieve vaardigheden evenals goede technieken die bij de beoordeling van patiënten/cliënten nodig zijn. Haar begrip en het vermogen om effectief binnen een multidisciplinair team te werken is een pre in haar werkwijze. Zij weet goed de haar aangeleerde methodieken toe te passen. Dit maakte tevens deel uit van haar persoonlijkheid.”
Mijn algemene mening over haar:
“Ulla is gepassioneerd over haar werk met kinderen en gezinnen. Ze is professioneel in haar benadering, zonder afbreuk te doen aan haar betrokkenheid. Ze heeft zeer goede inzichten in de materie en is uitermate goed in staat te werken op het gebied van palliatieve zorg voor kinderen.”
Maraliza de Haan, docent cursus ‘Palliatieve Zorg voor kinderen’ ICPCN/Stichting PAL (2015-2016)
Terug[/cs_content_seo]